Вчерашната словесна престрелка между Костадин Костадинов и Мария Цънцарова в ефира

...
Вчерашната словесна престрелка между Костадин Костадинов и Мария Цънцарова в ефира
Коментари Харесай

Преподавателката на Цънцарова й наби канчето заради цирка с Костадинов: Голяма професионална грешка, Йочев се справи много добре

Вчерашната словесна престрелка сред Костадин Костадинов и Мария Цънцарова в ефира на bTV предстоящо провокира вълна от мнения.

Цънцарова не съумя да притисне с неуместни въпроси политика и се трансформира в бърсалка за него и политическия му пиар.

Водещата стигна до там да дава отговор на негови въпроси, което е неуместно и няма никаква стойност за феновете, които чакат от участниците във властта да се изясняват на публицистите, а не противоположното.

Бившата преподавателка на двамата водещи на утринния блок на медията, доцент доктор Светла Божилова, съгласно която има основна неточност в провеждането на цялото изявление.

Ето какво написа тя във фейсбук профила си:

" Господа депутати и кандидат-депутати (едновременно), спрете с вербалното принуждение и квалификации към неуместните ви публицисти!!!

Гледах на запис днешното присъединяване на Костадин Костадинов в " Тази заран " по бТВ. През последните 10 дни в излъчвания на Народоосвободителна въстаническа армия " На фокус " и през днешния ден политици вършат опит да се намесват в самостоятелната публицистична политика на медиите, да не дават опция на публицистите да задават неуместни въпроси, да не водят спор всъщност и да отклоняват вниманието на феновете.

В обществените мрежи непрекъснато излиза информация,че Лора Крумова и Мария Цънцарова веднага ще бъдат уволнени...

1. Господин Костадинов се появи в бТВ не с цел да приказва за политики и съответни действия на " Възраждане ", а да уязви водещата.

Всички помним обстоятелството, че депутатите от " Възраждане ": и фамилиите им бяха имунизирани против Ковид, само че водеха гневна автиваксърска акция, цялостна със клюки и страхове. Тогава Мария Цънцарова извади това на бял свят.

Костадинов владее до съвършенство манипулативните техники на убеждаващата връзка и е измежду малцината депутати, които имат риторични умения. Той не отхвърли обстоятелствата, само че упрекна Мария, че е нарушила етични стандарти и Закона, като е дала гласност на данни, свързани с децата му

ОТКАЗА да дава отговор на други неуместни въпроси. Намеси и етичните стандарти на публицистиката. Това е много цинично, в случай че си напомним какъв брой жестоко евродепутатът на " Възраждане " Петър Волгин нарушаваше тези стандарти в ефира на публичното БНР.

В предходен пост във ФБ написах, че се следи развой на еманципиране на публицистите от мощните на деня, ето ответната реакция.

2. Мария Цънцарова не биваше да се поддава на тази провокация и да влиза в пояснителен режим. Трябваше малко да напомни случая и продължи проблематичния диалог. Много добра беше намесата на Йочев, невъзмутимо и кардинално.

И двамата са ми били студенти и познавам професионалните им качества и морал. На Мария не устояха нервите и предложения Костадинов да напусне студиото, в случай че не я харесва, което е професионална неточност.

3. Разговорът за Зелената договорка пък сложи за прощален път потребността от експертен спор, без спекулации и вадене на обстоятелства от цялостния подтекст.

Вчера слушах Тома Белев в Контракоментар с Асен Генов и си дадох сметка какво телевизионно заболяване са блоковите излъчвания и какъв недостиг са тематичните, както и експертният разбор. А медиите го дължат на жителите поради осведомения избор. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР